Ängeln Ismael utpekad som misshandlare

Man måste se upp med vad man äter. - Montage: Nyheter Idag
  • Fredag 9 maj 2014 2014-05-09
E-post 0

SKÅNE En man har dömts för misshandel av en kvinna under ett svamprus. Själv hävdar han att en ängel vid namn Ismael är skyldig. Det rapporterar Skånskan idag.

Det var i juni förra året som mannen och kvinnan var ute på Österlen för en gemensam andlig upplevelse med hjälp av hallucinogena svampar de plockade. Mannen var andlig vägledare för kvinnan, och de hade även en kärleksrelation.

Men det blev en dålig tripp.

Mannen kände plötsligt att ängeln Ismael hade tagit över hans kropp, och att kvinnan var besatt av en demon som behövde drivas ut.

Misshandeln varade i flera timmar och bestod i att han bet henne i huvud och händer, gnuggade grus i hennes ansikte och slog henne. Det tog inte slut förrän bägge mådde dåligt och kräktes.

Tingsrätten dömde mannen, som tidigare inte var dömd för några allvarliga brott, till villkorlig dom och 75 timmars samhällstjänst. Han skall även betala ett skadestånd på 26 760 kr till kvinnan.

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag