Anmälan: Levande änder användes som fotbollar av hotfulla ungdomar

Genrebild. Foto: Pixabay
  • Tisdag 10 sep 2019 2019-09-10
E-post 11520

ESLÖV En man i Eslöv har anmält att han såg ett gäng tonåringar sparka omkring änder som fotbollar i måndags. När han fotograferade dem hotade de att sparka ihjäl hans hund.

Lokaltidningen rapporterar att mannen var ute med sin hund när han såg tre tonårskillar sparka på änder i Trollsjöområdet i skånska Eslöv. Mannen fotograferade de unga männen vilket de inte uppskattade.

– Minst två av dem gick emot honom och sade att de skulle sparka ihjäl hans hund om han gick till polisen eller inte försvann från platsen, säger Mats G Odestål, kommunpolis i Eslöv, till Lokaltidningen.

Mannen gick då från platsen och anmälde saken till polisen.

– Han gjorde allt rätt, det var jättebra att han fotograferade, för nu har vi goda möjligheter att hitta gärningsmännen. Den här typen av brott upprör alla, säger Mats G Odestål.

Stöd Nyheter Idag

Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik och fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem

Är du intresserad av ett större stöd eller att annonsera, mejla Pelle Zackrisson eller Chang Frick

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag