Bilbrännare satte eld på sig själv

Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Nyheter Idag
  • Torsdag 29 aug 2019 2019-08-29
E-post 2723

ESKILSTUNA En man som tände eld på en bil i Eskilstuna på tisdagseftermiddagen råkade även tända eld på sig själv. Det rapporterar SVT Nyheter Sörmland.

Vittnen såg det hela utspela sig i området Årby i Eskilstuna. När mannen tände eld på en bil började även han brinna. Vittnen såg hur han sedan flydde platsen, först med cykel och sedan till fots.

Polisen larmades och kunde redan genom signalementet bilda sig en uppfattning om vem som begått brottet. En stund senare hittade man mannen på akuten med brännskador runt ansiktet och huvudet.

Mannen, som är i 40-årsåldern, är tidigare känd av polisen. Nu är han misstänkt för skadegörelse genom bilbrand.

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag.

Till skillnad från många av våra konkurrenter tar vi inte emot något presstöd eller deltar i statligt finansierade projekt (Faktiskt.se). Det gör oss mer oberoende. Samtidigt är vi frivilligt medlemmar av det pressetiska systemet.

Att vi inte har något statligt stöd innebär att vi själva bestämmer över vårt innehåll. Att vi själva bestämmer vilka frågor vi ska bevaka och att de vi står till svars för är våra läsare. Därför kan vi också utmana och pressa politiker, vi kan granska de frågor som vi tror att våra läsare anser är angelägna.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem

Är du intresserad av ett större stöd eller att annonsera, mejla Pelle Zackrisson eller Chang Frick

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag