Ebbas pappa: Graven skändad av illegal invandrare

Foto: ebbasminnesfond.se
  • Tisdag 6 nov 2018 2018-11-06
E-post 1426

Nu går Ebba Åkerlunds pappa Stefan ut med ytterligare kritik mot det svenska rättssystemet och det politiska etablissemanget. Den här gången i ett Facebook-inlägg som just nu får viral spridning.

I inlägget frågar sig Stefan ”hur kan det komma sig att en person som döms för utvisning och inte får återkomma till Sverige före 2019-02-27 aldrig någonsin har lämnat landet” angående mannen som gripits för att ha vandaliserat Ebbas grav.

Läs även: Ebbas pappa : Politiker och ”en huvudlös migrationspolitik” bär skuld för dotterns död

Stefan grep själv mannen på bar gärning, men skriver att ”polisen släpper honom efter 1 timme i förvar ”bra jobbat”. Det var vad mina nattliga besök på gravplatsen var värd”.

Stefan skriver också att Olof Palmes närliggande grav vandaliserats på samma sätt som Ebbas, genom att stearin hällts över graven, och frågar sig ”vad hände med det underbara Sverige som jag en gång i tiden växt upp i” innan han dömer ut riksdagen som en ”sandlåda”.

Läs inlägget i sin helhet här:

Prova PLUS för 69 kronor i månaden. Köp nu!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag