Ekeroth recenserar Alexander Bengtsson

Kent Ekeroth recenserar film - Foto: Jakob Bergman / Nyheter Idag
  • Måndag 24 mar 2014 2014-03-24
E-post 0

FILMRECENSION Nyheter Idag har tidigare förklarat i medier att vi ställt frågan till riksdagsledamot Kent Ekeroth om denne vill göra filmrecensioner åt oss. Då vi aldrig fick något svar på frågan tog vi tag i saken på egen hand.

Nedan kan vi visa en exklusiv video, där Kent Ekeroth recenserar en mobilfilm med Alexander Bengtsson från den antirasistiska stiftelsen Expo. Ekeroth är något av en expert på dokumentärer inspelade med mobilkamera och en av hans egeninspelade mobilfilmer innehar något av ett rekord. Få människor har producerat mobilfilmer av samma dignitet som Ekeroth, varför vi är stolta över att använda oss av honom som filmrecensent.

Filmen Ekeroth recenserar är en hemmagjord, ej tidigare publicerad video, med Alexander Bengtsson i huvudrollen.

– Lite grynig bild kanske, lite skakigt. Men det kan nog funka som dogma-stuk, förklarar Ekeroth för Nyheter Idag.

I videon som Ekeroth recenserar ser vi Alexander Bengtsson förklara att han inte tror på mångkultur. Han berättar också om människor som viftar med svenska flaggor och dom som står med bongotrummor och grejjer.

Nedan ser ni hela filmen. Diskutera den gärna på twitter under hashtag #ekerothrecenserar

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag