Fallskärmshoppare skickade fasansfull video till sin fru om att han skulle ta sitt liv

Vitantonio Capotorto och Costanza Kio Zitellini. Foto: Facebook
Vitantonio Capotorto och Costanza Kio Zitellini. Foto: Facebook
  • Tisdag 18 jul 2017 2017-07-18
E-post 1

FLORIDA En fallskärmshoppare i Florida, USA, tog förra tisdagen sitt liv genom att hoppa ut från ett flygplan utan att utlösa sin fallskärm. Det skriver Daytona Beach News-Journal.

Innan den 27-årige fallskärmshopparen Vitantonio Capotorto, som var italiensk medborgare, tog sitt liv skickade han en video till sin fru Costanza Zitellini om att han var på väg för att hoppa fallskärm men denna gång tänkte han inte utlösa fallskärmen.

Jag är ”på väg till en underbar plats”, sade Vitantonio i videon.

Costanza skyndade till fallskärms­anläggningen Skydive DeLand, som hon själv är aktiv i, för att stoppa sin suicidale make, men det var för sent. Han var redan uppe i luften och när markpersonalen anropade planets pilot hade 27-åringen redan hoppat.

Vitantonio Capotorto hittades död i ett fält söder om flygplatsen där fallskärmsklubben håller till. Han hade gjort mer än 600 hopp och såväl han som hans fru arbetade på ett företag inom fallskärmsindustrin.

Skydive DeLand håller till på DeLand-flygplatsen ett par mil öster om Daytona Beach på Floridas östkust.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag