Flydde från trekant – greps för rattfylleri

Bild: Rollowade/CC BY-SA 4.0/KOMUnews/CC BY 2.0
  • Torsdag 12 jan 2023 2023-01-12
E-post 181

Skådespelaren Honeysuckle Weeks, 43, mest känd för att ha spelat Samantha Stewart i den prisbelönta tv-serien Foyle’s war, har erkänt sig skyldig till rattfylleri, rapporterar The Independent. Enligt Weeks körde hon berusad för att undvika att tvingas in i en trekant med ett par.

Honeysuckle Weeks greps av polis den 28 november efter att hon backat sin Honda CRV in i en annan bil i Arundel, West Sussex, inför ögonen på en ledig polis.

Läs även: Hade sex med sex kollegor – fem får sparken efter polisernas sexorgie

Hon togs till polisstationen där ett alkoholtest visade att hon låg mer än dubbelt så högt som den tillåtna promillehalten.

Enligt Weeks försökte hon köra berusad eftersom hon trodde att hon skulle dras in i en trekant tillsammans med en man och hans älskarinna.

– Jag trodde jag skulle övernatta i en väns hus i Arundel, men mannen i fråga bjöd över sin älskarinna till fastigheten, och jag var i fara för att bli påtvingad sexuella handlingar med dem, vilket jag finner extremt ovälkommet, sade Weeks till domstolen enligt The Independent.

Worthing Magistrates’ Court dömer Weeks till att bli av med körkortet i tjugo månader. Tjugo veckor kommer att dras av från straffet om genomgår kurser om alkohol och bilkörning.

Weeks har tidigare dömts för fortkörning med sin son utan säkerhetsbälte i baksätet. Hon rapporterades försvunnen av familjemedlemmar 2016 men återfanns inom ett dygn.

Läs även: Döende lärare moonade fartkamera och sjöng Monty Python när han brottades ned av polis – frias i rätten

Läs även: Kvinna på 150 kilo frias för sex mot mindre mans vilja – påstår att hon är för lat

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag