Försökte stjäla mobilen från atletisk polis i bikini – ”Sorry sorry”, sa han när han greps

Mannen lyckades inget bra med mobiltjuveriet. Foto: Privat
  • Torsdag 28 jul 2016 2016-07-28
E-post 4810

STOCKHOLM En kille som sålde tidningar försökte i själva verket stjäla mobiltelefoner. Men när han skulle utföra tjuveritricket mot Mikaela Kellner gick det inte som planerat. Hon är nämligen en styrketränande polis. – Han sa ”Sorry sorry” flera gånger, berättar Mikaela för Nyheter Idag.

En man som uppfattades som hemlös sålde tidningar i Rålambshovsparken. Eller det var iallafall det han såg ut att göra, men när Mikaela Kellner går förbi tillsammans med en poliskollega passar den hemlöse på att stjäla en mobiltelefon från Mikaelas kompis.

”En stackars hemlös kille som man kan tro försöker göra rätt för sig. Han säljer tidningar istället för att tjuva!! När vi avböjer att köpa hans tidningar passar han på att stjäla min kompis mobiltelefon!! Väldigt skickligt av honom då han smyger ner sina tidningar över mobilen och får sedan med sig den med lätthet!!”, skriver Mikaela på Instagram.

Mikaela har tidigare varit med i teveprogrammet Ninja Warrior Sverige där vältränade människor ska springa en svår och utmanande hinderbana. Föga förvånande lyckades hon hyffsat enkelt gripa den misstänkta tjuven och på en bild hon publicerar på Instagram ser inte tjuven ut att ha en chans mot den tuffa polisen.

– Det kanske ser rejälare ut än vad det var. Vi tog tag i honom, vi grep honom och han gjorde lite måttligt motstånd så då gjorde vi endast vad som krävdes för att hålla honom kvar på platsen. Inget mer än så, säger Mikaela till Nyheter Idag.

– Det var många som kom fram och ville hjälpa till och sådär. De flesta förstod väl vad som hade hänt.

Han måste ha blivit förvånad, sa han något till er?

– Han sa inte så mycket. Eller vi frågade inte honom så mycket. Han sa ”Sorry, sorry” flera gånger.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag