Fortsatt oroligt i Norsborg

  • Söndag 7 sep 2014 2014-09-07
E-post 0

STOCKHOLM Sent under lördagskvällen var flera polispatruller på plats i Norsborg och när en bil blev stoppad av flera poliser mitt på en gata samlades ett stort antal ungdomar på platsen. – Ingen vet vad som händer, förklarade en boende för Nyheter Idag.

Under gårdagen kunde flera medier rapportera att över ett tiotal bilar stuckits i brand i Stockholmsförorten Norsborg. Även i Husby var det oroligt under gårdagen då polis varit tvungen att avlossa varningsskott i samband med ett ingripande.

På lördagen var det fortsatt oroligt i Norsborg och när en bil stoppades av polis nära centrum och tunnelbanestationen samlades ett stort antal ungdomar på platsen. Samtidigt som polisen genomsökte bilen med ficklampor stod ett femtontal poliser och höll uppsikt på folksamlingen.

– Ingen vet vad som händer, förklarade en boende till Nyheter Idag.

En källa till Nyheter Idag med insyn i myndigheternas arbete förklarar att polisen befarar att nya bilbränder ska ta fart i området. Under den tid Nyheter Idag var på plats bevakades såväl parkeringar, vägar och gågator av poliser, såväl patrullerande som polisbussar.

– Vi har förstärkning på platsen med anledning av gårdagens bilbränder, förklarar polisens länskommunikationscentral i telefon.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag