Här är arga blattens nya lista: ”Best of Henrik Arnstad”

Till vänster Henrik Arnstad i SVT Debatt. Till höger EABT i sin video. Foto: Faksimil svtplay.se samt Youtube
  • Fredag 25 sep 2015 2015-09-25
E-post 870

DEBATT Vår husdebattör ”en arg blatte talar” har gjort en ny video där han spårar ur fullständigt för att på sitt eget dramatiska vis berätta för omvärlden om statsminister Stefan Löfvens fascist-expert Henrik Arnstad. Till sin nya video har han även gjort en debattartikel i form av en lista där han tar upp alla guldkorn han hittat från Arnstad.

Nyligen representerade Henrik Arnstad vårt avlånga land i en samsänd TV-debatt mellan Danmark och Sverige. Efter hans framträdande kände sig svenskarna till och med manade att be om ursäkt för det danskarna fick bevittna.

Då danskarna måste ha fått sig en chock (samt ett stort garv) av Arnstads framträdande kände jag mig manad att slänga ihop en liten biografi så att dom kan lära känna den här filuren bättre. Längst ner finner du en video där höjdpunkterna ur hans framträdande på TV-debatten belyses.

1. Sen länge har Arnstad hävdat att han har en kandidatexamen trots att han inte har det. Det krävs 180 högskolepoäng för att kunna hämta ut en kandidatexamen, Arnstad har lite över 100,
ändå har han skrivit något annat på sitt CV. Och efter 3 år av lurendrejeri erkände han själv detta på Robert Aschbergs radioprogram.

2. Han anser att det finns skäl att fundera över det fascistiska idéinnehållet i Sagan om Ringen.

3. Han har sagt att SDU är lika farliga som Islamiska Staten, och att om Sverige får ett nytt terrorattentat är det mest troligt att en nazist utför det.

4. Han har gjort sitt eget fascistindex där Sverige hamnar nummer 6 på listan.

5. När en moské i Eskilstuna började brinna sa han att det var SD:s fel.


Trots att polisen inte hade fastställt nånting och eventuellt kom fram till att det bara var en olycka.

6. Han har sagt att det pågår dagliga terrordåd mot romer och att detta är Sverigedemokraters fel.

7. När hans förlag blev utsatt för bombhot trodde han, åter igen, att det var SD:s fel.


Hotet blev sedan avblåst av polisen.

8. Till och med när Lars Vilks blir beskjuten av radikala islamister misstänker Arnstad att det rör sig om högerextremister.

9. Han har sagt att SD är Sveriges mest aktiva terrororganisation. Man skulle ju kunna önska att en person som utnämns till ”expert” och ”historiker” av massmedia skulle kunna skilja ett demokratiskt valt parti från ett gäng mördare, men i Sverige ligger sådana önskningar alltid utanför ditt grepp, svävandes långt långt borta vid solnedgången.

10. Att Danmark är en ”förbrytarstat” som bär skulden om landet blir utsatt för muslimsk terrorism, samt att deras rasistiska tecknare får skylla sig själva när någon planerar att mörda dom.

11. Att SD kommer minska i popularitet ifall vi ökar invandringen.

12. Att Sverige har vart mångkulturellt sen decennier tillbaka, för under andra världskriget tog Sverige emot massor av flyktingar från våra Europeiska och Nordiska grannländer. (Främst nordiska länder faktiskt)

13. Han tycker också det är en myt att Sverige har en misslyckad integrationspolitik.

14. Samt att alla som röstar på SD gör det för att dom är rasister och hatar invandrare.

Man kan ju fundera över vad massmedia håller på med när dom benämner den här människan som ”historiker” och ”expert”, samt vad Stefan Löfven tänkte på när han använde Arnstad som källa på att SD är ”neofascister”.

Vill ni se en genomgång av Arnstads mest sinnessjuka uttalanden, ihop med tillhörande vitsiga kommentarer från er favoritblatte, så får ni gärna kolla in videon nedanför!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag