Här attackerar den ilskna pappan skolbarn med sin bil

Bild: Faksimil Facebook
  • Måndag 20 jun 2022 2022-06-20
E-post 72

En upprörd pappa körde in i en samling skolbarn efter att hans dotter blötts ned under ett vattenkrig, rapporterar Daily Mail.  Bilattacken fångades på en film som spridits på sociala medier.

Incidenten skedde i Barra Hall Park i västra London på fredag eftermiddag, som var årets varmaste dag i Storbritannien med en temperatur som uppmättes till över 32 grader vid flygplatsen Heathrow.

På en film från händelsen ses en silverfärgad bil köra upp på gräsmattan mot en grupp ungdomar som skriker och skingras. Bilen fortsätter sedan upp på en väg där ungdomar springer efter den.

Happened on Friday outside Barra Hall Park Hayes, if you recognise the car or know the number plate please let me know, the driver was a white middle aged man, average height and build

Publicerat av Jay Automan Lördag 18 juni 2022

– Den här killen försökte döda människor, säger ett vittne enligt Daily Mail.

En 19-årig man har gripits av polis som misstänkt för misshandel och vårdslöshet i trafik.

En 14-åring ska ha angripits av mannen och en 15-åring ska ha blivit påkörd på benet av bilen. Ingen av dem behövde emellertid sjukhusvård.

Läs även: Film: Här släpar arga bilister klimataktivister från gatan

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag