Här dissar Greta influencerns penis

Thunberg och Tate. Foto: Stefan Müller (CC BY 2.0) / Anything Goes With James English (CC BY 3.0)
  • Torsdag 29 dec 2022 2022-12-29
E-post 17

I ett inlägg på Twitter riktat till Greta Thunberg skryter den kontroversielle brittisk-amerikanske influencern och tidigare kickboxaren Andrew Tate om sina bilar och hur mycket avgaser de släpper ut. Klimataktivisten svarar då med en diss riktad mot Tates mellangärde. ”Mejla mig på [email protected]”, skriver Thunberg tillbaka.

Ordväxlingen började med att Andrew Tate taggade Thunberg i ett inlägg där han redogör för sin bilsamling, som enligt honom består av 33 bilar.

”Vänligen ge din mejladress så jag kan skicka en komplett lista över min bilsamling och deras respektive enorma utsläpp”, skriver Tate i inlägget.

Greta Thunberg svarar då att hon gärna blir upplyst och ger en mejladress till influencern.

”Mejla mig på [email protected]”, skriver hon tillbaka.

För dissen får Greta Thunberg stora applåder på Twitter. Också av personer som inte vanligtvis tillhör hennes största supportrar.

Läs även: Här är ”kvinnohataren” som förbjuds av Facebook

I ett svar till Greta Thunberg försöker Tate att vända på steken och få det till att hon just erkände att det är hon som har en liten penis. Detta i en video där han återigen upplyser om sina bilars enorma utsläpp.

Men inte heller influencerns comeback får någon vidare god respons.

Läs även: Aktivister stoppade filmvisning – hyllas av Greta

Läs även: Greta Thunberg stämmer Sverige för bristande klimatpolitik

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag