Här får Löfven (S) beröm i SVT: ”Bra Steffe”

Foto: Nyheter Idag/SVT
  • Tisdag 9 jul 2019 2019-07-09
E-post 370

FRANKRIKE I en artikel på SVT:s sajt uppmärksammas statsminister Stefan Löfvens deltagande under firandet av damfotbollspelarnas VM-brons. SVT meddelar att sången var ”så medryckande att till och med Stefan Löfven (S) tog ton” och att han ”fick beröm efteråt”.

Det är ett videoklipp från spelaren Olivia Schoughs Instagramkonto som SVT gjort en artikel om.

I videoklippet syns hur statsminister Stefan Löfven anslutit till damlandslagets firande i omklädningsrummet efter segern i bronsmatchen mot England med 2-1 i Nice i Frankrike.

Schough och Stefan Löfven dansar och sjunger med till Abba:s ”Lay all your love on me”.

”När landslaget firade efter VM-bronset var sången så medryckande att till och med Stefan Löfven (S) tog ton”, skriver SVT som också konstaterar att statsministern ”fick beröm efteråt”.

– Bra Steffe, utropar Schough i mitten av klippet.

View this post on Instagram

Sing along with the prime minister ?? #Steffe

A post shared by oliviaschough (@oliviaschough) on

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag.

Till skillnad från många av våra konkurrenter tar vi inte emot något presstöd eller deltar i statligt finansierade projekt (Faktiskt.se). Det gör oss mer oberoende. Samtidigt är vi frivilligt medlemmar av det pressetiska systemet.

Att vi inte har något statligt stöd innebär att vi själva bestämmer över vårt innehåll. Att vi själva bestämmer vilka frågor vi ska bevaka och att de vi står till svars för är våra läsare. Därför kan vi också utmana och pressa politiker, vi kan granska de frågor som vi tror att våra läsare anser är angelägna.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag