Här kan du räkna ut avdrag för massinvandringen i din deklaration – enligt Thoralfs modell

Det är i ruta 2.4 som du kan fylla i Thoralfs avdrag för massinvandring i deklarationen.
  • Onsdag 27 apr 2016 2016-04-27
E-post

SVERIGE Har du funderat på att göra avdrag för mångkulturen i din deklaration, men vet inte hur du ska räkna ut ditt belopp? Vi har formuläret som hjälper dig att få rätt på siffrorna – allt i enlighet med den modell som Thoralf Alfsson bloggade om redan i oktober förra året.

Det börjar dra ihop sig för deklaration och Thoralf Alfsson (Sd) har bloggat om hur man skulle kunna göra avdrag i deklarationen för ”massinvandringen”. Nyheter Idag ser positivt på alla försök att minska skatteinbetalningar till staten, oavsett motiven för dessa, då det är en del av vår värdegrund som libertarianer.

För att hjälpa dig att göra avdrag enligt Thoralf Alfssons modell har vi tagit fram ett formulär där du kan räkna ut ett grundavdrag baserat på boende, ålder, kön och fordonsuppgifter. Du kan såklart lägga till ytterligare omständigheter som du vill yrka avdrag på, men formuläret är om inte annat en hjälp på vägen.

För mer information om syftet och hur Thoralfs skatteuppror fungerar, hänvisar vi till Thoralfs blogg.

Kom ihåg att det är alltid du själv som ytterst ansvarar för din deklaration. Därför tar Nyheter Idag inget som helst ansvar för att Skatteverket kommer godkänna dina yrkanden. Använd gärna formuläret på skoj för att se vad du skulle kunna yrka som skatteavdrag i din deklaration. Om du vill testa att göra ett skarpt avdrag för ”massinvandringen” rekommenderar vi att du noga läser på om hur det går till på Thoralfs blogg.

UPPDATERING: Du måste ange ett korrekt personnummer i formuläret, det är byggt så för att filtrera bort spam. Vi kommer inte använda personnumret (de fyra sista siffrorna) till någonting, det är endast för spam-skydd.

Mycket nöje!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag