Här knuffar hon treåringen ned på spåret

Bild: Multnomah County District Attorney’s Office
  • Måndag 2 jan 2023 2023-01-02
E-post 122

Brianna Lace Workman, 32, har gripits som misstänkt för att ha knuffat en treårig flicka ned på tågspåret i Portland, Oregon, på torsdagen, rapporterar Daily Mail.

En övervakningsfilm visar dådet, då den treårige flickan står och väntar på tåget med sin mor. Plötsligt reser sig en kvinna bakom dem och knuffar ned flickan på tågspåret.

Flickan räddades upp från spåret av vittnen innan något tåg kom. Efter händelsen ska hon ha klagat på huvudvärk, och hade enligt åklagare ett rött märke på pannan.

Enligt åklagare gjorde flickan ingenting som kunde tänkas ha provocerat attacken, och Workman, som är hemlös, har arresterats som misstänkt för bland annat försök till grov misshandel.

Portlands borgmästare Ted Wheeler (Demokrat) har fått hård kritik för den kraftiga ökningen för både våldsdåd och hemlöshet i Portland, som drabbades hårt av upplopp efter George Floyds död år 2020.

Läs även: Här kör tåget på polisbil med misstänkt i – lämnades kvar på spåret

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag