Här slåss familjerna på Disney World – tre gripna och en till sjukhus

Bild: Faksimil Twitter
  • Lördag 23 jul 2022 2022-07-23
E-post 275

På onsdag kväll drabbade två familjer samman utanför Magic Kingdom på Disney World i Florida i ett storslagsmål som filmades och spreds på sociala medier. Tre personer greps och en person behövde sjukhusvård, uppger  Orange County Sheriff’s Office till Fox35 Orlando.

På filmer från händelsen ser man omkring tio personer inblandade i slagsmålet, där andra besökare försökte skilja de stridande åt innan nöjesparkens personal ingrep.

Läs även: 50-tal i familjeslagsmål på badstrand: ”Kvinnor, tjejer, pojkar och män”

”Det verkar som det tog omkring två minuter för säkerhetspersonal att komma till platsen. Polisen kom omkring fem minuter senare” skriver en av personerna som filmade slagsmålet till Fox35 Orlando.

Enligt uppgift till Daily Mail ska bråket ha börjat med att en person lämnade kön till en föreställning Magic Kingdom för att hämta sin telefon. När hon kom tillbaka till kön, vägrade en annan familj släppa fram henne, och knuffade henne när hon försökte ta sig fram.

Efter föreställningen konfronterade familjerna varandra utanför Magic Kingdom, vilket urartade i vilt det vilda slagsmålet. En person ska ha behövt sjukhusvård för skador i ansiktet, och tre personer greps som misstänkta för misshandel.

Läs även: Slagsmål mellan familjer utbröt i tingsrätten

Läs även: Släktingar i storslagsmål i liten by

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag