Här testar vi annonstaggar

Journalisterna fortsatte ställa frågor på den korta promenaden i Rinkeby. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 1 sep 2017 2017-09-01
E-post 0

TEST Det här är en dummy-artikel för att testa annonser. Kontrollera att allt ser ut att fungera normalt och att den annonskod som testas verkligen syns. Den här artikeln är enbart ett test och ska inte spridas i sociala medier. Den som sprider artikeln får löneavdrag och det är inte bra eftersom ni redan är dåligt betalda, era dagdrivare.

Och här skriver vi brödtexten med en massa tråkig information. Folk vill ju ändå bara ha snaskens blaskens om vad som händer i omvärlden. Nedan eller i artikel ska det synas en annons, om den syns fungerar allt som det ska. Om något strular är det på den här sidan det ska synas.

Glöm inte kolla i olika skärmstorlekar så att annonsen är responsiv, alternativt inte renderas om skärmstorleken är för liten eller för stor. En del annonser ska enbart synas i mobiler, andra enbart på dekstop och vissa kampanjer körs på samtliga enheter.

Tänk också på att i korta artiklar ska vi undvika annonser som är infällda i brödtexten. Det stör läsarnas upplevelse. Likaså är det viktigt att kontrollera att annonser inte stör ut eller påverkar något av innehållet på sajten, eller på annat sätt påverkar negativt.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag