Hätskt utanför tiggarlägret: ”Hells Angels-veteran bland rasisterna”

Det publiceras nu en rad videoklipp på Twitter från platsen. Bilden är ett montage. Foto: Privat / Faksimil Twitter
  • Söndag 1 Nov 2015 2015-11-01
E-post 758

MALMÖ Hundratals människor har samlats utanför tiggarlägret i Malmö och det är en polariserad stämning. En grupp människor är emot lägret samtidigt som andra malmöbor är på plats för att visa stöd för tiggarna. – Det ska du fullständigt ta och skita i, säger en man när han får frågan om kopplingar till Hells Angels.

Hundratals människor samlades utanför tiggarlägret i centrala Malmö på söndagen med anledning av att lägret fått en tidsfrist. I sociala medier haglar rapporter såväl om människor på plats för att ge stöd åt människorna som bor i lägret, såväl som en grupp människor som protesterar mot tiggarna.

I ett videoklipp som publiceras på Twitter får en man frågan om inte han är en före detta Hells Angels-medlem. Men mannen är inte intresserad av att svara på sådana frågor.

– Det ska du fullständigt ta och skita i, säger mannen.

Ett flertal videoklipp har publicerats från platsen och Patrik Lundberg från tidningen Aftonbladet skriver att det råder en stor polarisering i Malmö. Samtidigt tyder mycket på att det inte blir något ingripande vid lägret på söndagen, men det har inte hindrat människor från olika politiska läger att samlas på platsen.

Nedan ett axplock av videoklipp som publiceras på Twitter.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag