Hollands förbundskapten förra veckan: Sverige kommer inte vinna med 8-0

Dick Advocaat. Foto: Faksimil Twitter
  • Lördag 7 okt 2017 2017-10-07
E-post 349

HOLLAND Förra veckan fick Hollands förbundskapten i fotboll Dick Advocaat frågan om vad som händer om Sverige vinner med 8-0 mot Luxemburg. – De kommer inte vinna med 8-0, dum fråga. Omöjligt, svarade han. Nu hånas han i sociala medier.

Lördagens smått otroliga seger för det svenska fotbollslandslaget över Luxemburg med 8-0 sätter press på Holland. Kvällens resultat betyder att Sverige ligger 14 mål före Holland och det är troligt att Sverige och Holland kommer göra upp om andraplatsen i kvalet.

Ikväll kommer Holland spela mot Vitryssland och Sveriges kross mot Luxemburg kan sätta sig på psyket i det holländska landslaget.

Hollands förbundskapten hånas: ”De kommer inte vinna med 8-0”

I ett videoklipp som publiceras på Twitter fick Hollands förbundskapten Dick Advocaat frågan från en journalist om vad som händer ifall Sverige vinner över Holland med just resultatet 8-0. Med Advocaat slog ifrån sig frågan helt och hållet.

– De kommer inte vinna med 8-0, dum fråga. Omöjligt, gav han till svar.

https://twitter.com/FootballTipsNL/status/916722781831737344

Nu hånas Advocaat i sociala medier. ”Vilket otrolig ärkesopa”, skriver Expressens sportjournalist Pontus Weinemo.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag