Inbrottstjuvar stal penisstatyer: ”Hoppas de får någon nytta av dem”

Penisstatyn på bilden är inte samma som stals vid inbrottet. Bild: Google Streetview/Bernard Gagnon/CC BY-SA 3.0
  • Söndag 14 nov 2021 2021-11-14
E-post 0

LEEMING BAR Tre penisstatyer som tidigare orsakat polisbeslag har stulits vid ett inbrott i en brittisk butik. Butikens ägare Jason Hadlow hade inte tänkt sälja statyerna, och förstår inte vad tjuvarna ska med dem till.

– Jag hoppas de får någon nytta av dem, men jag kan inte föreställa mig vad.

År 2010 beslagtog polisen en penisstaty från affären Simply Dutch i Leeming Bar i Storbritannien efter att ägaren Jason Hadlow vägrat flytta statyn från sitt skyltfönster trots klagomål på att den var ”obscen”. Hadlow vägrade även betala böterna på 80 brittiska pund för att få tillbaka statyn.

–  Vi kan ha haft ett eller två klagomål, men de flesta kunder älskade den då de vet att det är den typen av varor vi har. Vi har haft nakna strippor av sten, romerska och grekiska statyer och alla möjliga underliga möbler i fönstret som inte orsakat sådan uppståndelse, sade Hadlow till The Northern Eco.

–  Så jag är lite chockad, minst sagt, att 80 punds lösensumma krävs för att fallosen ska återlämnas, fortsatte Hadlow.

Läs även: Präst lynchad – anklagades för penisstöld

Istället för att betala sina böter beställde Hadlow 150 nya penisstatyer från Indonesien, och inledde en kampanj på sociala medier som slutade med att han fick tillbaks statyn från polisen.

Men nu har tjuvar istället brutit sig in i butiken och stulit dom tre penisstatyer Hadlow hade kvar, rapporterar Teeside Live.

Inbrottet skedde på måndag natt, och förutom penisstatyerna fick tjuvarna med sig fem kronhjortar av järn och tre hundar av cement.

– Det är slutet på en era. De hade ett sentimentalt värde för mig. Det var en stor grej på den tiden. Jag kommer nog aldrig se någonting liknande igen, säger Jason Hadlow till Teeside Live.

Hadlow säger att han inte hade planerat att sälja de sista penisstatyerna, och att han inte förstår vad någon ska med dem till.

– Jag hoppas de får någon nytta av dem, men jag kan inte föreställa mig vad, säger Hadlow.

Läs även: Förstorad penis fastnade i avloppsrör

Läs även: Jättepenis får bara stå i en vecka

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag