Knivbeväpnade män i vild attack på Malmörestaurang – tre till sjukhus

Genrebild, Möllevångstorget. Foto: Adrian
  • Söndag 2 aug 2020 2020-08-02
E-post

MALMÖ Tre män är förda till sjukhus efter ett knivbråk på en restaurang i centrala Malmö på söndagseftermiddagen. Ett vittne uppger till Sydsvenskan att det plötsligt kom flera knivbeväpnade män springandes.

16.38 på söndagseftermiddagen larmades polis till en restaurang på Södra Skolgatan nära det populära Möllevångstorget med anledning av att en person i 20-årsåldern blivit knivskuren.

Mannen ska enligt uppgifter till Expressen ha blivit överfallen av fyra andra män. Och därefter suttit blodig kvar. Han togs in till akuten för sjukvård. Strax därefter fick han sällskap av ytterligare en knivskadad ung man, något som polisen tror är kopplat till samma knivbråk.

Vid 18-tiden påträffades en tredje knivskadad man.

– Vi har ytterligare man som har kommit in till akutmottagningen med skador som vi tror kommer från den här händelsen, så vi har tre skadade personer, summerar polisens presstalesperson Jimmy Modin söndagens ”siffror” för Expressen.

Samtliga tre män som vårdas på sjukhuset har gripits misstänkta för grov misshandel uppger polisen på sin hemsida. Enligt Expressen letar polisen dock fortfarande efter gärningsmän.

Det är oklart vad för skador de tre männen som kommit till sjukhus har fått.

Ett vittne uppger till Sydsvenskan att det dök upp flera knivbeväpnade personer och att gästerna på uteserveringen då tog skydd.

– Man visste inte om det var riktat mot alla, sen när 4-5 killar sätter sig över en annan kopplade folk vad som hände, säger vittnet.

Stöd Nyheter Idag

Hej. Vi hoppas att du gillar den här artikeln.

Om du sätter värde på det vi gör, bli prenumerant. Bli PLUS-medlem

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag