”Kom tillbaka Jimmie” – Se videon som gör succé på Facebook

Kom tillbaka Jimmie, uppmanar Emil Sanchez på Facebook. Foto: Faksimil Facebook / Youtube
  • Söndag 18 jan 2015 2015-01-18
E-post 1706

SVERIGE Facebookanvändaren Emil Sanchez har laddat upp en video till Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson som nu får stor spridning i sociala medier. – Hej Jimmie! Var är du? Sverige behöver dig. Dina väljare behöver dig. Samhället behöver dig. Alla behöver dig, säger Emil i början av videon.

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson är tillfälligt sjukskriven på grund av utbrändhet sedan i höstas och ingen vet ännu när, eller om, han kommer tillbaka till politiken. Åkessons sjukskrivning har gett upphov till många spekulationer, men det finns även dem som vädjar om att han ska göra en comeback i politiken. En av dem är Facebookanvändaren Emil Sanchez som laddat upp en video som redan fått över 16 000 visningar.

– Vi vet att du är trött, vi vet att du är sliten under de senaste åren. Media har slitit dig, kritiker har slitit dig, säger Sanchez i den hemmagjorda videon.

Trots att Sanchez ser ut att förstå situationen för Åkesson som rapporteras vara utbränd, är ändå Sanchez hoppfull. Han fortsätter i sin videomonolog med att uppmana Åkesson att kämpa.

– Men vi vet att du är stark. Vi vet att du är större än vad många tycker att du är, säger han.

En av dem som sett Sanchez video är Åkessons flickvän Louise Erixon som även hon delar videon på Facebook, varför vi förmodar att meddelandet har nått fram till partiledaren. Erixon är dock fåordig och kommenterar delningen med att konstatera ”Många oroliga där ute.” Om Sanchez video kommer göra någon skillnad vet vi inte, men budskapet kan inte bli mer tydligt.

– Snälla Jimmie, kom tillbaka, uppmanar Sanchez i videon.

Nedan kan du se hela videon som nu gör succé i sociala medier.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag