Kom tvåa i skönhetstävling – då stormar maken scenen

Bild: Faksimil Twitter
  • Onsdag 31 maj 2023 2023-05-31
E-post

Att ens partner är den vackraste i världen är det nog många som skulle påstå. Och när Nathally Becker kom tvåa i en ”HBTQIAP+”-skönhetstävling i Brasilien gick topplocket på maken som stormade scenen och kastade tiaran i golvet, rapporterar New York Post med hänvisning till lokal media.

Det var precis efter att Beckers utmanare Emanuelly Belini korats till vinnare i tävlingen Miss Gay Mato Grosso och Becker utnämnts till tvåa som maken intog scenen och ryckte åt sig tiaran från prisutdelaren. Därefter kastade han tiaran med full kraft i golvet.

Han plockade sedan upp den för att än en gång upprepa vredeshandlingen, varpå priset gick i bitar.

På sociala medier sprids en film från händelsen som fick vakter att ingripa mot den rosenrasande maken.

I ett uttalande fördömer skönhetstävlingens organisatör, Malone Haenisch, makens beteende.

– Med full kraft fördömer vi händelsen som inträffade vid tidpunkten för krönandet av den utnämnda fröken, säger Haenisch i uttalandet.

Vidare ger Haenisch sitt stöd till juryns val av vinnare.

– Vi bekräftar juryns val och sympatiserar med den utnämnda fröken, men också Becker, eftersom hon inte är ansvarig för tredje parts galna inställning, säger Haenisch och tillägger att rättsliga åtgärder kommer att vidtas.

Läs även: Stormar scenen – då går bandet till attack med gitarr och stativ

Läs även: Här knockas klimataktivisten: ”Löneförhöjning måste gå till kameramannen”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag