Konsertbesökare: Kvinna fick högljudd orgasm under Tjajkovskijs femte symfoni

  • Onsdag 3 maj 2023 2023-05-03
E-post

Vid framförandet av Tjajkovskijs femte symfoni uppges en kvinna ha fått en högljudd ”helkroppsorgasm” mitt under en konsert på Walt Disney Concert Hall i Los Angeles i fredags. Det uppger flera åhörare och på sociala medier sprids ett ljudklipp som uppges vara kvinnans stön.

– Alla vände sig typ om för att se vad som hände, säger konsertbesökaren Molly Grant till LA Times, som berättar att hon satt nära kvinnan.

– Jag såg kvinnan efter att det hände, och jag antar att hon hade en orgasm för hon andades tungt, och hennes partner log och tittade på henne, som i en ansträngning för att inte skämma ut henne. Det var rätt så vackert, säger Grant.

Vid konserten med Los Angeles filharmoniska orkester befann sig också den brittiske kompositören Magnus Fiennes, bror till den kände skådespelaren Ralph Fiennes, som skriver om händelsen på Twitter.

På sociala medier sprids dessutom ett ljudklipp som uppges vara kvinnans stön.

Andra skämtar om händelsen.

Konsertbesökare berättar för LA Times ljudklippet att liknar det läte de hörde under konserten.

Somliga åhörare säger emellertid till tidningen att de inte tror att det rörde sig om en orgasm utan att kvinnan snarare kan ha somnat och sedan gett ifrån sig lätet vid uppvaknandet.

Vad som än var källan till kvinnans läte så fortsatte orkestern att spela genom hela incidenten.

Läs även: Här pissar hon publiken i ansiktet

Läs även: Stormar scenen – då går bandet till attack med gitarr och stativ

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag