Kvinna död när restaurangskylt krossade bil

Bild: Faksimil Facebook
  • Måndag 23 jan 2023 2023-01-23
E-post 38

En 72-årig kvinna har avlidit till följd av de skador hon ådrog sig när en restaurangskylt föll och krossade bilen hon befann sig i, rapporterar Metro Uk.

Olyckan skedde utanför restaurangen Denny’s i Elizabethtown, Kentucky på torsdagen omkring 13.30 på eftermiddagen, då restaurangens skylt föll i den kraftiga vind som rådde på platsen och träffade bilen.

Efter olyckan fördes den skadade 72-åringen fördes till sjukhus där hon avled. Två andra passagerare i den drabbade bilen fick allvarliga men inte livshotande skador.

– Jag har aldrig sett något liknande. Det är definitivt väldigt blåsigt där ute och jag är säker på att det var en faktor, säger Elizabethtowns polischef Chris Denham.

Restaurangkedjan Denny’s är en dygnet-runt-öppen kedja med över 1 700 restauranger i USA. Kedjan kommenterade dödsolyckan på fredagen.

– Denny’s är medvetna om händelsen som utspelade sig vid vår restaurang i Elizabethtown på torsdagen. Säkerhet är vår främsta prioritet, och vi arbetar med myndigheterna för att bättre förstå vad som ledde till den här situationen. Våra tankar är med alla inblandade, säger Denny’s.

Läs även: Dansar på långtradare – slår ihjäl sig mot bro

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag