Kvinna och spädbarn hittades döda söder om Stockholm

Foto: Nyheter Idag
  • Onsdag 15 Nov 2017 2017-11-15
E-post 0

STOCKHOLM En kvinna och ett spädbarn avled idag på morgonen i en villa söder om Stockholm. Enligt uppgift till Nyheter Idag är det en familjetragedi som ligger bakom dödsfallen.

Polisen får larmet strax efter klockan åtta. Ett spädbarn har påträffats avlidet i villaområdet Tullinge söder om Stockholm och en ung kvinna förs till sjukhus för vård. Klockan 09:42 meddelades att även kvinnan avlidit.

Polisen inleder en förundersökning om mord, brottsplatsen spärras av och vittnen förhörs. Vid halv ett-tiden meddelar polisen att de avlidna är ett spädbarn samt en kvinnlig släkting till barnet.

Enligt uppgift till Nyheter Idag är den kvinnliga släktingen barnets mamma och det uppges vara en familjetragedi som ligger bakom dödsfallen. Polisen bekräftar också att det inte finns någon misstanke om brott när det gäller den avlidna kvinnan.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag