”Man har ju slösat miljarder på ren skit, och kommer därför stå sämre rustade inför den här krisen”

  • Fredag 10 apr 2020 2020-04-10
E-post 2746

ÖREBRO Örebropartiet väljer att ställa sig utanför den lokala borgfreden i Örebro kommun som utlysts på grund av coronakrisen. Örebropartiets Markus Allard berättar för Nyheter Idag varför man inte sluter upp bakom det lokala styret – och vad man hade velat göra annorlunda.

Bli PLUS-medlem och läs vår intervju med Markus Allard om coronakrisen i Örebro!

– ”Man har ju inte varit direkt ödmjuka inför det här om man säger så” – om krisberedskapen i Örebro.

– ”De vill ju lägga ned politiken för att de tycker det är jobbigt att få kritik, nu när det är skarpt läge” – om kraven på politisk sammanhållning under krisen.

–  ”I kommun efter kommun springer anställda omkring utan adekvat skyddsutrustning” – om den dåliga krisberedskapen inom äldreomsorgen.

– ”Det är talande för Örebro Kommuns stela hållning gentemot företagen” – om chockhöjningen av markhyra för uteserveringar under krisen.

– ”Den eviga köttklumpen som alltid är i vägen för allting” – om lagen om offentlig upphandling.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag