Man knivskuren till döds i bråk i Rosengård

Foto: Nyheter Idag
  • Tisdag 9 okt 2018 2018-10-09
E-post 134

MALMÖ En man har knivskurits till döds i en galleria i Malmöstadsdelen Rosengård. Kort därpå grep polisen en man som nu är misstänkt för mord alternativt dråp.

Strax efter klockan 9 fick polisen larm om att det pågick ett bråk i gallerian i Rosengårds centrum. Flera patruller skickades till platsen där man hittade en man som knivskurits allvarligt. Någon timme senare meddelade polisen att mannen dog av sina skador.

Rosengårds centrum har utrymts och spärrats av. Polisen har gjort en husrannsakan på en adress i området och där gripit en person.

– Han är frihetsberövad misstänkt för mord alternativt dråp, säger polisens presstalesperson Stephan Söderholm till Aftonbladet.

Enligt honom tror inte polisen att brottet har skett under ett pågående rån. Polisens tekniker är på väg till brottsplatsen och till den lägenhet där den gripna personen bor.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag