Man tränade naken på gym – trodde det var en ”icke-dömande zon”

Foto: Pixabay
  • Onsdag 25 jul 2018 2018-07-25
E-post

USA Gymmet Planet Fitness i USA har som slogan ”icke-dömande zon” för att uppmuntra inkludering. En 34-årig man tolkade detta som att det var fritt fram för honom att ta sig till gymmet helt naken och börja stretcha på en yogamatta.

En 34-årig man greps under söndagen den 22 juli i Massachusetts, USA, för att ha gått till det lokala gymmet helt naken. Gymmet, Planet Fitness, anser sig vara en ”icke-dömande zon” vilket mannen tolkade som att det var fritt fram att gymma naken. Det uppger Fox News.

Polisen anlände på plats efter att de fått in ett larm om att en man gick på in på gymmet, tog av sig alla kläder, lämnade dem vid receptionen och sedan hängde vid yogamattorna.

Polisen uppger att mannen var fast i en ”yoga-liknande ställning” när de anlända på plats för att arrestera honom.

Mannen försvarar sig själv genom att hänvisa till Planet Fitness slogan om att vara en ”icke-dömande zon”.

Många av gymbesökarna uppger sig att de kände sig illamående och äcklade efter hela incidenten.

Mannen häktades utan motstånd och åtalades för ”indecent exposure, lewdness and disorderly conduct”. Mannen släpptes mot borgen för 1000 dollar och rättegången kommer att äga rum den 21 september.

LÄS ÄVEN: SVT-runkaren kan förlora jobbet i tv-rutan – Nu anklagas SVT för moralpanik

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag