Mattias Karlsson (SD): ”En röst på Hanif Bali är en röst på fortsatt massinvandring”

Foto: Chang Frick
  • Måndag 22 jan 2018 2018-01-22
E-post 717

STOCKHOLM ”En röst på Hanif Bali är en röst på fortsatt massinvandring och mångkulturalism”, skriver Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen Mattias Karlsson. Bali svarar honom i sin tur med att Karlsson reaktion är infantil. ”Intantil reaktion” och ”Nästan som om Karlsson endast vill att det ska vara sjuklöver vs SD”, twittrar Bali bland annat. 

Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen, Mattias Karlsson, skrev under fredagen 19 januari, på Facebook, att Hanif Bali (M) gjort en god insats hos Fox News Tucker Carlsson.

LÄS ÄVEN: Tucker Carlsson om Hanif Bali: ”Den mannen kan bli Sveriges nästa statsminister”

Karlsson är dock noga med att betona att en röst på Hanif Bali, enligt Karlsson, också ”är en röst på fortsatt massinvandring och mångkulturalism”.

God insats av Hanif Bali. Fakta på bordet just nu är dock att en röst på Hanif Bali är en röst på fortsatt massinvandring och mångkulturalism. Han har helt enkelt inte sitt parti med sig och hans parti vill dessutom regera med multikulti-extremister, men vägrar att ens samtala med det enda partiet som på riktigt vill skärpa migrationspolitiken och återupprätta svenska värderingar”, skriver Karlsson och fortsätter.

Om Bali verkligen insett betydelsen av en i grunden förändrad migrationspolitik så borde han rimligen byta parti. Jag har respekt för mycket av det han gör, men vad hjälper det när de röster han lockar till sig i slutänden bara kommer att användas för att stärka samma globalistiska maktelit som skapat det samhällsklimat som Bali säger sig vilja förändra?”

Hanif Bali: ”Infantil reaktion”

Karlssons Facebookinlägg har i sin tur bemötts med en rad twitterinlägg från den moderata riksdagsledamoten Hanif Bali.

Att Mattias Karlsson poängterar att han tror att Moderaternas politik fortsatt innebär ”massinvandring och mångkulturalism” är något som kan stärka Balis interna motståndare i partiet, enligt Bali.  


Mattias Karlssons Facebookinlägg som föranledde Balis twitterinlägg:

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag