Nioårig pojke knivrånad i Nacka: Var på väg hem från skolan

Foto: Nyheter Idag & Faksimil Facebook
  • Tisdag 16 jan 2018 2018-01-16
E-post 2470

STOCKHOLM En nioårig pojke knivrånades under måndagen då han var på hem från skolan i Nacka. Det uppger pojkens pappa på Facebook.
”Ni fega kräk med maskerade ansikten som knivrånade min 9 åriga son på väg hem från skolan idag”, skriver han i sitt Facebookinlägg varmed han fortsätter att berätta hur hans son troligtvis fått men för livet och är rädd för att gå hem från skolan.  

En nioårig pojke i Nacka blev under måndagen 15 januari knivrånad av fem maskerade män. Det uppger nioåringens pappa, Nicholas Jessen, i ett offentligt inlägg på Facebook.

Pappan tillägnar inledningen av sitt Facebookinlägg de fega kräk med maskerade ansikten som rånade hans nioåriga son.

”Ni fega kräk med maskerade ansikten som knivrånade min 9 åriga son på väg hem från skolan idag”, skriver Jessen och fortsätter bland annat med att berätta knivrånet troligtvis gett hans nioåriga son men för livet och en rädsla för att gå hem från skolan.

Han uppmanar allmänheten att höra av sig till honom eller polisen om de sett något av händelsen.

”Ni andra som befann er i närheten av Järla Sjö/Ekudden kl 15.30 idag och kan ha sett 5 st mörkklädda män med luvor hör gärna av er till mig eller Polisen i Nacka.”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag