Palestinsk terrorist knivmördade israelisk man utanför galleria – nu svarar bosättarna: ”Välj terrorism och ni får betala det fulla priset”

Foto: Twitter
  • Söndag 16 sep 2018 2018-09-16
E-post 143

En 40-årig man avled efter att ha blivit knivhuggen på söndagsmorgonen utanför ett handelscenter i Gush Etzion, Västbanken. Han mördades av en 17-årig palestinier från en by nära Hebron uppger Jerusalem Post.

Det 40-åriga offret fick sjukvårdshjälp på plats och fördes till sjukhus men avled av skadorna. Palestiniern stoppades av en privatperson som sköt och oskadliggjorde palestiniern med sitt handeldvapen. Palestiniern är enligt Jerusalem Post i stabilt tillstånd.

Regionsrådets ordförande Shlomo Na’aman kommenterar attacken.

– Jag ser det brutala i den här attacken. Det finns ett mål bakom de här attackerna. Att hindra oss att leva som vi gör. Våra arabiska grannar måste ställa sig en fråga: Antingen lever ni med oss här och agerar som människor. Eller så väljer ni terrorism och får betala priset för det. Jag uppmanar israeliska myndigheter och den israeliska militären att ge en hård respons på attacken och att skära händerna av terroristerna, säger Na’aman.

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag