Pappa ihjälslagen vid sitt hem – försökte skydda sonen efter bråk på skola

Christopher Wright och hans familj. Bild: Facebook
  • Torsdag 25 maj 2023 2023-05-25
E-post

En pappa i Baltimore, Maryland, blev ihjälslagen utanför sitt hem av tre tonåringar och två vuxna som hämnd för ett bråk på sonens skola, rapporterar Daily Mail. 

Det var på fredagen som 14-årige Trenton Wright hamnade i ett bråk på sin skola Brooklyn Park Middle School. Efteråt dök tre tonåringar och två vuxna upp vid Trentons hem för att göra upp.

När Trentons pappa Christopher Wright, 43, förklarade att sonen inte skulle slåss, ska gärningsmännen ha sagt att ”då får du slåss med oss”

Därefter misshandlade gänget Wright brutalt, bland annat genom att upprepade gånger dunka hans huvud mot betongen utanför hans hem.

Den brutala misshandeln bevittnades av Christophers tolvåriga son, som förtvivlad ska ha rusat ut för att försöka hjälpa sin pappa.

Christopher togs med ambulans till sjukhus, där han avled på lördagen till följd av hjärnskador.

– Skadan var gjord innan ambulansen hämtade honom, han hade ett anfall. Det fanns ingenting som sjukhuset kunde göra, säger Christophers sambo Tracy Karopchinsky.

Polisen i Anne Arundel County säger att alla inblandade i dödsmisshandeln kommer utredas och åtalas.

En GoFundMe-sida har upprättats för att stödja Christopher Wrights familj.

Läs även: Här huggs pappan ihjäl på uteservering – bad gärningsman inte röka vape framför hans dotte

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag