Par hade styckad pedofil i frysen

Bild: Instagram/Ny.gov
  • Fredag 26 jan 2024 2024-01-26
E-post 0

På måndagen påträffade New York-polisen en styckad kropp i en frys i Brooklyn. Kroppen har identifierats som knarklangaren och sexförbrytaren Kawsheen Gelzer, 39, rapporterar New York Post.

Gelzer dömdes år 2005 för sexuella övergrepp på en tolvårig pojke, och har gripits och dömts för sexualbrott flera gånger sedan dess.

Grannar och källor bekräftar för tidningen att Gelzer var den man vars huvud och styckade kropp påträffades i lägenheten på Nostrand Avenue i Flatbush.

Enligt uppgifter till The New York Post dödades Gelzer i september förra året, för att sedan styckas, förpackas i plast och förvaras i en frys.

– Alla i byggnaden visste det. Alla visste att han gick in där och aldrig kom tillbaka ut. Vi pratade om det, säger hyresgästen Dorothy Williams.

Lägenheten där kroppen påträffades tillhör Heather Stines, 45, som säger till polisen att hennes make dödade Gelzer på grund av ett bråk om droger.

Maken Nicholas McGee, 45, sitter för närvarande fängslad i Chesapeake, Virginia, som misstänkt för bedrägeri.

Läs även: Mamma dräpte pedofil – hyllas av sina söner

Läs även: Pedofil ihjälslagen av sin svåger

Läs även: Misstänkt pedofil fångades av far

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag