Person knivhuggen på vuxenskola – man gripen

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Tisdag 10 sep 2019 2019-09-10
E-post 675

ÖREBRO En man har gripits misstänkt för grov misshandel alternativt mordförsök efter att en person knivskurits i samband med ett bråk på en vuxenskola. Offret har förts till Örebro sjukhus. 

En person har knivhuggits på en vuxenskola i Örebro och har förts till Örebro sjukhus.

Enligt uppgifter till Aftonbladet är den knivhuggne personen elev på skolan, och knivskars i nacken efter ett större bråk på skolgården.

Offret, som är i 25-årsåldern ska ha blött kraftigt, och lärare larmade om händelsen, enligt Aftonbladet.

– Jag har ett påstående om vart detta ska ha inträffat men det är ingen säkerställd information. Den målsägande personen beskrivs som talbar, säger Stefan Wickberg  vid polisens ledningscentral till Aftonbladet.

Strax före klockan 11 meddelade polisen att en man i 30-årsåldern gripits. Brottsrubriceringen är grov misshandel alternativt mordförsök.

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag.

Till skillnad från många av våra konkurrenter tar vi inte emot något presstöd eller deltar i statligt finansierade projekt (Faktiskt.se). Det gör oss mer oberoende. Samtidigt är vi frivilligt medlemmar av det pressetiska systemet.

Att vi inte har något statligt stöd innebär att vi själva bestämmer över vårt innehåll. Att vi själva bestämmer vilka frågor vi ska bevaka och att de vi står till svars för är våra läsare. Därför kan vi också utmana och pressa politiker, vi kan granska de frågor som vi tror att våra läsare anser är angelägna.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag