Poliser och ordningsvakter attackerade utanför nattklubb

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Lördag 17 Nov 2018 2018-11-17
E-post 139

ÖREBRO Poliser och ordningsvakter försökte förhindra att ett ”skojbråk” utanför en nattklubb utvecklade sig till ett riktigt bråk. Då blev de själva attackerade av de unga männen.

Klockan var strax efter två under natten till lördagen då ett 20-tal unga män ”skojbråkade”, som polisen beskriver det, utanför nattklubben Strömpis i centrala Örebro. Polis och ordningsvakter gick fram för att lugna ner stämningen och förhindra att det uppstod ett riktigt bråk. Då blev de själva attackerade.

Polisens presstalesperson Christina Hallin kan inte ge några detaljer om attacken men säger att ingen skadades och att inga tillhyggen användes. Poliserna var ändå tvungna att använda pepparspray för att försvara sig tills förstärkning kom till platsen.

En man i 25-årsåldern greps och misstänks för våld mot tjänsteman. Åklagare beslutade dock att släppa honom på fri fot efter att han blivit förhörd.

Läs även: Uppgifter: ”Marockan” med man-bun sköt med pistol i centrala Stockholm

Prova PLUS för 69 kronor i månaden. Köp nu!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag