Reparatör stämmer Jackass-stjärna – anklagades för att ha dödat ponny

Johnny Knoxville. Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0
  • Söndag 11 dec 2022 2022-12-11
E-post

Johnny Knoxville, känd från humorgruppen Jackass, stäms efter att spelat reparatören Khalil Khan ett spratt. Detta då reparatören – som bland annat anklagades för att ha dödat en ponny – anser att skämtet orsakade honom emotionellt lidande, rapporterar TMZ.

Enligt stämningsansökan som TMZ har fått tag på ska Khan ha blivit anställd för att reparera en strömbrytare i huset. Han hävdar att ägaren av huset var en skådespelare som var insatt i skämtet.

Efter att ha påbörjat arbetet berättar Khan att en lampa slocknade. Kort därefter framträdde en ung flicka i tioårsåldern och anklagade reparatören för att ha dödat hennes ponny, som hållits vid liv med hjälp av maskiner och sedan dött när strömmen gick ut.

Khan hävdar att han sedan leddes till ett rum där en – vad det verkade – faktisk ponny befann sig.

Vid ett senare skede fick han se sin bil bli bogserad och när han försökte ringa polisen sa en av männen som tagit hans bil att han skulle hamna i knipa eftersom han hade kokain i bilen. Mannen ska även ha tagit fram en påse med vitt pulver.

Slutligen framträdde Johnny Knoxville och berättade att det hela rörde sig om ett skämt och erbjöd Khan pengar för hans deltagande.

Reparatören fann emellertid inte humorn i det hela och säger att det orsakade honom oro, ångest, emotionellt lidande och kan möjligen ha skadat hans affärsrykte. Därför stämmer han nu Jackass-stjärnan för sitt lidande.

Läs även: SVT-reporter greps av polisen – skämtade om ryskt nervgift

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag