Satsa på ett snyggt mobilskal 

  • Söndag 4 sep 2022 2022-09-04
E-post

Om det är så att du har en smartphone av något slag, då är det inte fel att köpa ett mobilskal till den. Med ett mobilskal kan du dels skydda din mobil på ett bra sätt, dels att du även på ett enkelt sätt kan förändra utseendet på den. En mobil idag, den kostar ganska mycket pengar. Men samtidigt är de ömtåliga mot stötar, fall och annat. Det är lätt hänt att få en spricka i skärmen eller att kanten på den skadas. Om du satsar på att ha ett bra mobilskal på den, så kan du känna dig lite säkrare. Det kan dock vara en fördel att köpa till ett skärmskydd med. 

Välja rätt mobilskal 

Idag finns det tre varianter av mobilskal att välja på. Det är hårda mobilskal, mjuka mobilskal samt genomskinliga skal. Ett hårt skal för mobilen är bra eftersom de är mycket tåliga mot stötar samt att de ger bra skydd mot fall. Detta skal skyddar då baksidan samt kanterna på din mobil på bra sätt. Skalet skyddar även till viss del skärmen, eftersom den går ut över kanten så att om det blir platt fall med skärmen neråt, så tar skärmen inte en lika hård stöt. Men komplettera gärna med ett skärmskydd. 

En annan variant av skal, det är mjuka skal för mobilen. Dessa är i ett mjukt och böjligt material. Om din mobil faller ner, med detta skal på, så skyddas dels mobilen samt att skalet i sig inte heller skadas direkt mycket. 

När det gäller genomskinliga skal, så är det främst hårda skal som är det. Denna passa bra om du inte vill dölja mobilens utseende. 

Snygga mobilskal för olika telefoner 

Om du vill hitta ett mobilskal som passar för just din mobil, så kolla då in Bjornberry. Hos dem finns det mobilskal och fodral för bland annat iPhone, Samsung, Sony, LG, samt många fler. 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag