Sex skadade efter mordförsök på ”boende”

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Söndag 27 okt 2019 2019-10-27
E-post 431

STOCKHOLM Sex personer har förts till sjukhus efter en händelse på ett boende i Stockholms län. Polisen är förtegen om vad som har hänt och vilken typ av boende det gäller.

Vid fyratiden under natten till söndagen kom larmet till polisen. Något hade hänt på ett boende i Stockholms i läns södra delar, och sex personer fördes till sjukhus. En man greps misstänkt för mordförsök.

Den gripne och de skadade bodde alla på samma boende, men polisen vill inte gå in på vad det är för boende.

– Vi har en förundersökning angående mordförsök och det här är vad jag kan berätta i nuläget utan att försena och försvåra utredningen, säger polisens presstalesperson Towe Hägg.

– I en förundersökningssekretess står det att vi ska ta hänsyn till alla inblandade, så för att inte peka ut ett eventuellt boende eller personer har jag valt att hålla ramen ganska vid.

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag.

Till skillnad från många av våra konkurrenter tar vi inte emot något presstöd eller deltar i statligt finansierade projekt (Faktiskt.se). Det gör oss mer oberoende. Samtidigt är vi frivilligt medlemmar av det pressetiska systemet.

Att vi inte har något statligt stöd innebär att vi själva bestämmer över vårt innehåll. Att vi själva bestämmer vilka frågor vi ska bevaka och att de vi står till svars för är våra läsare. Därför kan vi också utmana och pressa politiker, vi kan granska de frågor som vi tror att våra läsare anser är angelägna.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem

Är du intresserad av ett större stöd eller att annonsera, mejla Pelle Zackrisson

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag