Sexpolis fick sparken – erbjuds jobb på stripklubb

Bild: La Vergne Police Department/Google streetview
  • Fredag 27 jan 2023 2023-01-27
E-post 0

Efter att hon fick sparken på grund av att hon haft sex med sex olika kollegor erbjuds nu Maegan Hall ett lönsamt uppdrag som strippa: hela 10 000 dollar för två kvällar.

– Jag förstår den moraliska upprördheten. Men hon är inte längre anställd av LaVergne-polisen. Hon kan nu välja själv det som här bäst för henne ekonomiskt, säger strippklubbens ägare.

Polisen Maegan Hall och ytterligare fyra kollegor på polisstationen i LaVergne, Tennessee, fick sparken efter en sexhärva där Hall hade sex med sammanlagt sex kollegor, bland annat på polisstationen.

Läs även: Hade sex med sex kollegor – fem får sparken efter polisernas sexorgie

Affären har fått stor uppmärksamhet i USA, och nu har den avskedade Hall fått ett lukrativt erbjudande från strippklubben Deja Vu Showgirls i Nashville.

Klubben erbjuder Hall 10 000 dollar för att uppträda två kvällar i samband med klubbens 34-årsjubileum i mars.

– Jag förstår den moraliska upprördheten. Men hon är inte längre anställd av LaVergne-polisen. Hon kan nu välja själv det som här bäst för henne ekonomiskt, säger klubbens chef Michael Durham till Scoop Nashville.

Om Maegan Hall tar uppdraget blir hon inte den första kvinnliga polis som tjänar pengar på sexindustrin efter att ha fått sparken från sitt arbete.

För ett år sedan fick Melissa Williams, 46, sparken från Arapahoe Sheriff’s County Police för att hon hade en egen sida på sajten onlyfans, en betalplattform för sexuellt och pornografiskt material.

Idag uppger Williams att hon tjänar 27 000 dollar i månaden, alltså över en kvarts miljon kronor, på sitt onlyfans-konto.

– Jag älskar det jag gör, och känner absolut ingen ånger. Det är ett år sedan nu som jag lämnade polisen och jag den bästa tiden i mitt liv, säger Williams enligt New York post.

Läs även: Flydde från trekant – greps för rattfylleri

Läs även: Modellens bröst slutade inte växa

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag