Skådespelare häktad för mord på 28-årig kvinna

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Onsdag 26 sep 2018 2018-09-26
E-post 17

På söndagskvällen blev polisen larmad till en bostad där en 28-årig kvinna hittades mördad. Den misstänkte mannen – som är en välkänd skådespelare –  greps av polis och är nu häktad misstänkt för mord, skriver Expressen

Mannen har erkänt att han dödat kvinnan i det förhör som hölls med honom i tisdags och bakom lykta dörrar fattade tingsrätten idag beslut om att häkta skådespelaren.

Mannen är enligt åklagarens häktningsbegäran ”på sannolika skäl misstänkt för mord”. Skådespelarens advokat hävdar däremot att det rör sig om dråp.

Den mordmisstänkte skådespelaren är välkänd och har samarbetat med stora namn inom filmbranschen, både i Sverige och internationellt.

Vänner och arbetskollegor till den mordmisstänkte skådespelaren berättar att han har mått dåligt en längre tid och att de i våras uppmanat mannen att söka hjälp. Enligt skådespelarens arbetskamrater har han haft stora svårigheter att klara av sitt jobb på grund av sitt mående och att han förlorat flera uppdrag som följd till detta.

– Nu försöker man smälta det fruktansvärda som hänt, att han dödat. Jag är chockad, säger en av mannens bekanta till Expressen.

Läs även: Kvinna hittad död i Eskilstuna – man anhållen för mord

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag