Skandalartist anordnar ”tits for Gaza”

Bild: Smuliman/CC BY-SA 3.0/Yuika17/CC BY-SA 4.0
  • Fredag 27 okt 2023 2023-10-27
E-post 0

Artisten Frej Larsson, mest känd för låten ”Alla som inte dansar (är våldtäktsmän” med projektet Maskinen, anordnar en annorlunda insamling för Gaza. På sitt Instagramkonto uppmanar han nämligen sina följare att skicka in bilder på sina bröst, som han sedan ska lägga upp på ett OnlyFans-konto, rapporterar Dagens ETC.

”Skickar ni bilder nu på era pattar till min inbox så kommer jag att lägga upp dem på en Onlyfans. Jag kommer att tjäna massor av pengar på dem” skriver Larsson och fortsätter:

”Ni har skitfina pattar, skitfina kroppar. Jag älskar de sexuella inviterna. Men nu, låt oss göra något bra för den här fucking världen. Låt inte alla de där pattarna ligga där bara för mig.”  

Frej Larsson skriver att det går bra att skicka bilder både på bröst och på nakna kroppar för projektet, som han kallar #Tits4Gaza.

I kommentarfältet är reaktionerna blandade. En del menar att tilltaget är kreativt, medan andra kritiserar Larsson för att sexualisera kampen.

Frej Larsson har tidigare skapat rubriker när han åtalades för hot mot tjänsteman. Hoten riktades mot en polis, och formulerades först som ett inlägg på Instagram där Larsson publicerade en bild på en fisk, namngiven efter polisen, med en text om att fisken ska “fileas på valborg”.

Larsson publicerade även låten ”Då ska hon skjutas” med ett liknande innehåll, där polisen åter namngavs.

Larsson friades i tingsrätten, dömdes i hovrätten men friades slutligen i högsta domstolen.

Läs även: Rapparen Frej Larsson i blåsväder efter hot mot polis

Läs även: Polisen kritiseras för felanvända resurser när rappare åtalas för hot mot polis

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag