Skott mot lägenhet i Malmö – barn befann sig inomhus

Genrebild. Foto: Pixabay
  • Måndag 16 sep 2019 2019-09-16
E-post 2243

MALMÖ På söndagskvällen inträffade en skottlossning mot en lägenhet i Malmö. Skotten avfyrades mot lägenhetsdörren och inomhus fanns flera personer inklusive barn.

Vid 22.30-tiden larmades polisen om skottlossningen som inträffade på Docentgatan i Malmö. Väl på plats kunde man konstatera att skott avlossats från trapphuset mot lägenhetens dörr. Enligt SVT Nyheter studsade kulan och hittades senare två trappor ned.

Flera personer, både vuxna och barn, befann sig i bostaden när skjutningen inträffade. Enligt SVT Nyheters uppgifter rör det sig om en barnfamilj, och ingen ska ha kommit till skada. På måndagsmorgonen hade ännu ingen frihetsberövats för dådet, rapporterar Kvällsposten.

Vid tretiden under natten uppgav polisen att ärendet rubriceras som grovt olaga hot, grovt vapenbrott samt framkallande av fara.

Stöd Nyheter Idag

Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik och fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem

Är du intresserad av ett större stöd eller att annonsera, mejla Pelle Zackrisson eller Chang Frick

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag