Slogs på gatan – med pytonorm som tillhygge

Bild: Faksimil Twitter
  • Onsdag 2 aug 2023 2023-08-02
E-post

En man greps av polis i Toronto, Kanada, efter att ha använt en pytonorm som tillhygge i ett gatuslagsmål. På en film av händelsen ser man hur en polisbil saktar in när mannen svingar vilt med pytonormen mot sin motståndare.

Händelsen inträffade den 10 maj omkring 11 på kvällen och filmades av ett vittne. Man ser hur mannen svingar vilt med pytonormen, som verkar träffa motståndaren flera gånger, tills polisbilen stannar. En polis kliver ut och beordrar slagskämparna att lägga sig ned på marken.

Daily Mail rapporterar att Laurenio Avila, 45, arresterades av polis som misstänkt för misshandel med tillhygge och djurplågeri.

”En man ska ha gått ned för gatan med en levande pytonorm i handen. Mannen närmade sig offret med pytonormen. Därpå följde en fysisk gräl där mannen använde pytonormen för att angripa offret” skriver Torontopolisen i ett uttalande.

Det är oklart om ormen överlevde eller fick några skador.

Det maximala straffet för djurplågeri i Kanada är fem års fängelse.

Läs även: Ormbiten man åkte inte till sjukhus – dog i bostad

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag