Småbarnspappa knivskars i sitt hem av män med ”arabiskt utseende” under inbrottsförsök

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 6 Dec 2019 2019-12-06
E-post 1569

VÄSTERHANINGE Två män med arabiskt utseende försökte göra inbrott hos en småbarnsfamilj. Under försöket knivskars pappan i familjen. Nu tar TV 3:s ”Efterlyst” upp fallet.

Sent på kvällen lördagen den 16 november försökte två män tränga sig in hos Fredrik och Zandra i Västerhaninge. Fredrik blev knivskuren under inbrottsförsöket, och Zandra flydde ut genom fönstret med deras ettåriga barn i famnen, enligt Aftonbladet. 

Nu tas fallet upp av ”Efterlyst” på TV 3, som ger ett fullständigt signalement på de misstänkta gärningsmännen.

Läs även: Pappa försvarade sin familj mot inbrottstjuv – anhölls för misshandel

De beskrivs som smala, 170–175 centimeter långa och med arabiskt utseende. Den ena hade skägg och tros ha blivit biten av familjens hund i tumultet.

De misstänkta gärningsmännen flydde i en mörk bil av äldre modell från Lugnetvägen mot Tungelstavägen.

– Vi behöver hjälp med vittnesiakttagelser kring det här brottet. Vi skulle också behöva hjälp om någon har sett någonting dagarna innan, det kan ju vara så att de har varit där och rekat, säger Eva Nilsson, utredare vid polisen.

Den som har vittnesmål eller andra upplysningar som kan vara av intresse för polisen uppmanas kontakta polisen genom ”Efterlyst” på telefon 08-702 00 90 eller via mejl på [email protected].

Läs även: ”Ensam hemma” i verkligheten – 11-åring med machete jagade bort inbrottstjuvar

Läs även: Gravid mamma sköt ihjäl inkräktare

Bli PLUS-medlem

Hej.

Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, och fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag