Storbråk i centrala Norrköping – Flera har förts med ambulans till sjukhus

Poliser som arbetar. Bilden är taget vid ett annat tillfälle. Foto: Chang Frick / Nyheter Idag
  • Söndag 19 mar 2017 2017-03-19
E-post 523

NORRKÖPING Upp emot åtta polispatruller arbetar i centrala Norrköping med anledning av ett stort slagsmål. Tillhyggen har använts och flera personer har förts med ambulans till sjukhus. Flera misstänkta personer har gripits, skriver polisen på sin hemsida.

Klockan 18.15 får polisen larm om ett större slagsmål i centrala Norrköping. Polisen konstaterar på sin hemsida att någon form av tillhygge har använts. När Nyheter Idag talar med biträdande vakthavande befäl Anneli Johnsson Hammo vid Norrköpingspolisen vid 19-45-tiden på söndagskvällen berättar hon att polisen fortfarande är på platsen.

– Vi håller på att jobba med det just nu, säger hon till Nyheter Idag.

Johnsson Hammo kan inte säga något om vad som föranlett bråket eller ge några närmare detaljer. Däremot bekräftar hon att flera personer har skadats och förts till sjukhus för vård.

– Det är flera personer som har förts till sjukhus med ambulans. Något skadeläge har vi inte just nu, det får vi återkomma med.

Ni kan inte säga något om vad det är för ett tillhygge?

– Det vill vi inte gå in på just nu.

Flera misstänkta personer har gripits, berättar polisen på sin hemsida och det är en stor insats som pågår från polisens sida.

– Det är många patruller, det rör sig om minst sju, åtta stycken som jobbar i ärendet just nu.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag