Stormar scenen och örfilar läkare: ”Du tafsade på min fru”

Bild: Faksimil Twitter
  • Söndag 4 jun 2023 2023-06-04
E-post

En man avbröt en läkarkonferens i Baltimore, Maryland, genom att gå upp på scenen och örfila en läkare, som anklagades för sexuellt övergrepp på mannens fru, rapporterar New York Post.

Det var den 23 maj som mannen stormade upp på scenen under högljudda anklagelser mot en av läkarna.

Mannen tar tag i den utpekade läkaren och håller i honom medan han hävdar att läkaren gjort sig skyldig till ett sexuellt övergrepp på hans fru.

– Du vet vad du gjorde. Du tafsade på min fru för sju år sedan i New York, ropar mannen och örfilar läkaren.

– I sju år har jag väntat på det här, sju! I sju år har min fru lidit på grund av dig, ropar mannen när han lämnar scenen.

I en separat film efter händelsen berättar mannens fru för en säkerhetsvakt att hon tidigare anmält den av maken utpekade läkaren.

Polisen i Baltimore bekräftar att en läkare blev misshandlad på konferensen. Läkaren ifråga vill emellertid inte anmäla händelsen.

– Den misshandlade personen uppger att han inte vill åtala eller anmäla individen som misshandlade honom, och att han föredrog att personen eskorterades från platsen, säger polisen i ett uttalande.

Läs även: Här får kvinnomisshandlande gansterrapparen storstryk på gymmet

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag