Totalrenovera lägenheten med Leadme!

  • Fredag 1 jul 2022 2022-07-01
E-post 0

Att totalrenovera en bostad är en fantastisk upplevelse! Det kan förvandla även de tråkigaste hemmen till totala drömbostäder som både ser fantastiska ut och som känns underbara att bo i. Men att verkligen totalrenovera en bostad kräver en hel del arbete, och det tar såklart lång tid och en hel del planering.

Vad är möjligt att göra vid en totalrenovering?

En totalrenovering innebär att renovera hela bostaden invändigt. Det inkluderar inte utvändigt arbete såsom fasaden, taket eller dylikt. Det är helt enkelt en renovering av de ytor som du brukar i det vardagliga livet.

Den första frågan man behöver ställa sig själv när man ska totalrenovera sitt hem är såklart – vad kan vi göra? En mindre renovering, där man bara renoverar ett rum till exempel, kräver inte lika mycket men när man verkligen ska göra om allt finns det många saker att tänka på och mycket att planera. Men tillsammans med oss på Leadme kan du såklart åstadkomma det mesta!

Vad kostar det att totalrenovera ett hem?

Kostnaden för en totalrenovering kan variera men den ligger generellt sett på ett fast pris per kvadratmeter. Beroende på vilken typ av bostad du bor i kan kostnaden dessutom variera. Ett nyare hem är oftast tämligen enklare att renovera, medan en sekelskifteslägenhet kräver lite mer fingertoppskänsla. Du som vill totalrenovera ditt hem kan räkna med att det kommer att kosta någonstans mellan 8000–14000 kr per kvadratmeter.

Skapa ditt drömhem med oss på Leadme!

Vi på Leadme älskar att få totalrenovera hemma hos våra kunder! Det är underbart att få förvandla ett hem till en riktig drömbostad och det är alltid lika kul att se våra kunders reaktioner när de slår upp dörrarna till sin totalrenoverade bostad. Om du vill boka en totalrenovering är du välkommen att kontakta oss redan idag för en offert!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag