Tre rån på tre dagar i Vivalla

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Tisdag 21 nov 2017 2017-11-21
E-post 352

ÖREBRO En 50-årig man rånas och misshandlas i sitt eget hem, en annan örebroare rånas på sin mobil och sitt bankkort, en tredje person rånas på sin bil. Det har skett tre rån på tre dagar i stadsdelen Vivalla i Örebro. 
– Vi ser inget samband förutom att det rör sig om samma område, säger Örebropolisens vakthavande befäl Kenneth Johannesson.

Det har skett tre rån inom loppet av tre dagar i stadsdelen Vivalla i Örebro. Polisen ser inget samband mellan rånen, endast att rånen skett i samma område. Det uppger SVT Örebro.

Under lördagen 18 november hotas en person med kniv och blir rånad av fem till sex personer. Målsäganden blev bestulen på sin mobil och sitt bankkort.

Dagen efter, söndagen 19 november, blir en 50-årig man attackerad, misshandlad och rånad i sitt hem i Vivalla. Misshandeln ska, enligt Nerikes Allehanda, ha pågått i nästan en hel timme.

Under måndagen  20 november rånas en man på sin skåpbil, även detta i Vivalla, Föraren hotades till att lämna ifrån sig bilen, som senare hittades i Vivalla centrum.

Polisen har ännu inte gripit någon för brotten begångna under de tre dagarna i Vivalla. Man ser heller inget samband mellan rånen, annat än att de skett i Vivalla.

– Vi ser inget samband förutom att det rör sig om samma område. Beskrivningarna går isär och vi ska försöka sammanställa det här och gå vidare utifrån det, säger Örebropolisens vakthavande befäl Kenneth Johannesson till SVT Örebro. 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag