Tre skadade efter storbråk med tillhyggen i Karlskoga

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Måndag 24 sep 2018 2018-09-24
E-post 84

KARLSKOGA Fyra män har gripits efter ett storbråk mellan två grupper i centrala Karlskoga på söndagskvällen. Enligt polisen ska tillhyggen ha använts i slagsmålet – bland annat hittades en såg vid brottsplatsen.

Strax efter klockan 20 på söndagskvällen larmades polisen om att det pågick ett stort slagsmål på Skranta torg i Karlskoga. Tre personer fördes till sjukhus varav en var svårt skadad, men hans läge är stabilt.

Polisens vakthavande befäl Peter Persson säger till Nyheter Idag att ”ganska många” var inblandade i bråket, utan att kunna ge någon exakt siffra. Tillhyggen ska ha använts och polisen säger att man har hittat en kniv och en blodig såg, en fogsvans, på plats. Motivet till bråket är än så länge okänt.

Enligt uppgifter till SVT har fyra unga män hittills gripits i ärendet, med brottsrubriceringen försök till mord. De är födda 1990, 1995, 1997 och 2001.

Läs även: Två skottskadade i benen efter storbråk i Stockholm

Prova PLUS för 69 kronor i månaden. Köp nu!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag